B&B&J : Gelegenheidstrio? Of mèèr? 

B&B & Jessie: Muzikale Knipoog

Jessie Kleine is een kleinkunst zangeres met een fijne stem. En een natuurlijke aanwezigheid ‘on stage’. Dat bleek ondermeer tijdens de finale van het nationale COC Songfestival, in Haarlem, editie 2022. Jessie kwam, zong, en won! Met een vrolijk lied over verzorgende ‘Loes’. De zaal ging mee, de jury was uitgesproken.

Met dank aan begeleidend pianist: Bam Commijs! Precies, de Bam van kleinkunst duo B&B.
Bam & Bart spelen sinds 2019 samen, met een gestaag groeiend repertoire eigen werk.

Lang verhaal kort: B&B&Jessie hebben een klik. Gebaseerd op hun gedeelde passie voor muziek, liedjes in de kleinkunst traditie. Zo ontstond het idee voor een gezamenlijk optreden, een avondvullend programma, met Bam als verbindende factor. Titel: Muzikale Knipoog’. Met een keuze uit ieders eigen repertoire. 

De try out is op zondagmiddag 26 februari, in Galerie Doolaard (Keesschuur) in Anna Paulowna. (aanvang 14.00 uur)

Muzikale Knipoog beleeft de première op zaterdag 11 maart 2023, in het IDEA theater, Soest. (aanvang: 20.00 uur)

Premiere Tickets – Soest te bestellen (á 12,50) via: ikwileenkaartjebestellen@gmail.com